Våren 2014

Under våren kommer vi i Zätas informationsgrupp vara med på tre evenemang. Vi kommer att åka på en eller två turnéer i de södra och mellersta delarna av Sverige, stå på Chalmersdagen samt anordna ett öppet hus.

Turné
Vi kommer att i slutet av januari eller i början av februari åka på minst en så kallad turné. Vi kommer att försöka att besöka så många skolor vi hinner i städer från Ystad till Västerås. Ligger Er skola någonstans däremellan och Ni vill ha besök av oss, tveka inte att höra av Er!

Chalmersdagen
Tisdagen den 20 mars kommer Chalmers anordna ett öppet hus i Chalmers kårhus. Alla våra olika program ställer ut och Ni är välkomna att komma ställa frågor!

Öppet hus
Onsdagen den 26 mars kommer vi att anordna öppet hus. Då kommer vi att visa er runt i våra lokaler och berätta mer om oss. Vi har begränsat antal platser så anmälan kommer att krävas och den kommer att öppna i februari.

Inom kort kommer även en Facebooksida med namnet Automation och mekatronik att öppnas där vi kommer att försöka lägga upp information kontinuerligt. www.facebook.com/automationochmekatronik