21 december, 2011

Göteborg

Göteborg är staden som täcker dina intressen

Chalmers är beläget i centrala Göteborg. Här finns allt som förväntas av en storstad. Shopping, ett brett musikutbud, ett rikt uteliv, restauranger inspirerade av väldens alla hörn och sport på elitnivå. Här hittar du även det lugna och sköna en småstad erbjuder med mysiga caféer, vidsträckta grönområden och en närhet till havet. Spårvagnen tar dig direkt ut till havet från city.


En intressant framtid

De stora företagen har redan insett fördelarna med Göteborg. Här hittar vi bland annat Volvo, SKF och Ericsson. Många utländska företag har också kontor och verksamhet i staden. Detta ger en värdefull närhet till arbetslivet när du skriver uppsatser och gör ditt examensarbete, och du har en intressant karriär framför dig om du väljer att stanna i staden efter studietiden.


Säkra ditt boende redan idag

I Göteborg finns två alternativ till studentbostad för chalmersstudenter. SGS Studentbostäder täcker hela staden med ett riktigt stort utbud. Chalmers Studentbostäder erbjuder bostäder i nära anslutning till Chalmers men utbudet är dock lite mindre. Även om du inte är helt säker på om du ska söka till Chalmers eller Göteborg över huvud taget, är det smart att registrera sig på dessa sidor utifall du skulle ändra dig!